ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ,ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΘΕΩΝ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ,ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

  1. προωθείστε τον εθνικισμό μέσα από την μουσική οπου ακούτε.Μπορείτε να β'αζετε στο κινητό σας mp3 εθνικιστικά τραγούδια και να τα δίνετε και στους φίλους σας η και να τα ακούτε μπροστά σας.Προσεξτε τι τραγουδια θα προωθείτε.Να αποφεύγετε να ακούτε τραγουδια που βριζουν άλλες χωρες και εθνικοτητες γιατι αμέσως θα πουν οι γυρω οτι αυτά είναι φασιστικά και ρατσιστικά.Και αντι να προωθησετε τον εθνικισμό θα τον βλάψετε.
  2. άλλος τρόπος ειναι οι εικόνες και τα βίντεο.Προσέξτε πάλι τις εικόνες και τα βίντεο να μην έχουνε ρατσιστικο η φασιστικό περιεχόμενο.Ενα καλο βίντεο είναι αυτό http://www.youtube.com/watch?v=SMut7pF8eSc&feature=related .Προσέξτε μην το δειξετε σε φανατικους γαύρους,αεκτζηδες γιατι κάποια στιγμη δείχνει τους φίλους του παναθηναικού σε αγωνα μπασκετ ενάντια στην εβραϊκη μακάμπι να ψέλνουν τον εθνικό υμνο.
  3. γραψτε συνθήματα σε τοίχους.Με αυτό τον τρόπο βλέπει ο γυρω κόσμος την ιδεολογία μας.Μην κάνετε σβαστιγκες και μαλακίες.Διότι με αυτό τον τρόπο θα σας λένε ναζιστές και φασίστες και ετσι βλάπτετε τον εθνικισμό
  4. συζητήστε με τους φίλους σας για δι'αφορα θέματα περαν εθνικισμού.Στη συνέχεια σκεφτείτε ελληνικά και βρειτε τρόπο να τους φερετε να συζητησετε αυτά που θέλετε εσείς.
  5. Φορέστε διάφορες εθνικιστικές μπλουζες.Προσεξτε βέβαια μην τις φάτε:):):)
  6. Πριν διαδωσετε την ιδεολογία μας μαθετε οσα περισσότερα μπορείτε για να μπορείτε να ταπωνετε τους αριστερούς.
  7. Διδαξτε την αληθινη ιστορία σε όλους τους φίλους σας
  8. Διαδωστε εθνικιστικές εφημερίδες.Τυπου χρυσης αυγής,ελυθερου κοσμου και στόχου.Ξεχαστε τες σε εμφανη σημεια η δωστε τες ξεκαρφωτα σε εναν φίλος σας.
  9. Καντε φειγ βολάν
  10. Πλησιάτε τους πολυ θρησκοληπτους εξηγηστε τους πως μόνο με την προσευχη δεν κάνεις τίοτα αλλά θέλει και δράση.Επισης εξηγηστε τους οτι ο εθνικισμός συνδιάζετε με την ορθοδοξία σε πολύ μεγ΄΄αλο βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: